Crin Antonescu, despre liderii PNL: Au făcut TURNĂTORIE

Crin Antonescu a criticat PNL din cauza campaniei în care doar a atacat problemele juridice ale contracandidaților. El a avertizat că în PNL se moare din pierdere de identitate. 

”Nu pot să fac campanie doar cu `Dragnea e condamnat`, `Ponta e urmărit`, `Tăriceanu a făcut mărturie mincinoasă`. În Franța, nu s-a vorbit despre Alain Jupee, deși era condamnat de un lucru mai grav decât pentru ce e condamnat Dragnea. În 2009, eu am vorbit despre România mea. România mea astăzi e să-l torni încă o dată pe Dragnea că are dosar? Nu e treaba ta că a fost condamnat Dragnea. Mă întreb unde e dreapta în România, unde e România dreaptă. Mă întreb ce a oferit dreapta. Vorbesc de PNL, cu toată durerea. Un fel de asistență pentru DNA, care nu are nevoie de nicio asistență. Au făcut o turnătorie publică arătând cu degetul spre ceilalți. E păcat, pentru că exista un program al PNL cu valori de dreapta, un program al unui președinte pe care PNL l-a susținut și și-l asumă în continuare. Nu am vorbit în campanie, ca să nu fac rău și nu vreau să vorbesc mai mult pentru că nu am fost în campanie”, a spus Crin Antonescu, la Realitatea TV. 

Crin Antonescu a mai afirmat că a văzut ”politicieni, chiar și din PNL, care vin la televizor și se izmenesc. Noi, politicienii, suntem bolnavi, defecți, așa cum politicienii, tehnocrații sunt buni”. 

”Se moare în politică din pierdere de identitate”

Anterior, la Antena 3, Crin Antonescu a spus că ”PNL a tot căutat alianțe și salvatori.” El a avertizat: ”PNL să își pună problema nu cine îi conduce, ci încotro. Se moare în politică din pierdere de identitate. Să își pună problema cine este sau cine mai este PNL”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel