Crin Antonescu, despre controversele de la vârful SRI

Crin Antonescu, fost preşedinte al PNL, speră că toţi responsabilii politici vor reuşi o normalizare a situaţiei ”în sens democratic” în cazul poziţiilor înregistrate la nivelul SRI după declaraţiile lui Sebastian Ghiţă.

”Nu sunt nici analist, nici specialist în Servicii sau în alte lucruri. Sunt la o distanţă considerabilă de aceste lucruri astăzi. Cred că tot răul e spre bine, ca să fiu sincer. Adică, anumite bube, când coc, trebuie sparte şi am speranţă - destul de firavă, să fiu sincer -, dar am o speranţă că, totuşi, până la urmă responsabilii politici din această ţară, toţi, vor reuşi să normalizeze cât de cât situaţia în sensul democratic”, a declarat Crin Antonescu, joi, la România TV, întrebat cum vede ce se întâmplă în SRI, după afirmațiile lui Sebastian Ghiță. 

Liberalul a adăugat ”Eu am spus că asupra mea, în mod direct, s-au întâmplat aceste lucruri. Nu am spus că nu m-au deranjat, nu am spus că nu am simţit, în anumite împrejurări, o mână nevăzută care aşază obstacole în calea a ceea ce doream eu sau partidul meu sau cei pe care, într-un fel sau altul, electoratul ne-a mandatat să facem. E o istorie foarte lungă şi ar trebui, poate, să scriem cărţi despre asta, dar la asta mă refeream”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel