EXCLUSIV  Crin Antonescu dă cărțile pe față despre Cristian Bușoi. ”Funcția schimbă omul”

Crin Antonescu și Cristian Bușoi, în 2009
Crin Antonescu și Cristian Bușoi, în 2009

Liberalul Crin Antonescu a vorbit, într-un interviu pentru DCNews de la Bruxelles, despre situația politică din PNL și despre candidatul pe care-l susține pentru președinția partidului, Cristian Bușoi. 

”Nu sunt consultant de imagine, expert sau ceea ce s-ar numi un antrenor de imagine, dar cred că fiecare om politic ajuns într-o anumită poziție dintre cele mai vizibile își caută și-și găsește mai repede sau mai încet formula optimă de exprimare. Domnul Bușoi este diferit de mine ca temperament, ca mod de abordare în public a unor teme politice, dar ne apropie conținutul opțiunilor noastre fundamentale și convingerilor noastre. Cristian Bușoi nu este, cel puțin până-n acest moment, un politician spectaculos care să atragă, orice ar spune, atenția, dar exprimă coerent și constant mesaje articulate și cred că în primul rând de acest lucru este nevoie când discutăm de persoana sau persoanele care vor reprezenta partidul în perioada următoare. Pe de altă parte, într-o asemenea poziție, cum este cea de președinte al unui partid important, oamenii suferă transformări, funcția schimbă omul, uneori în sens bun că-i potențează discursul și maniera de exprimare.” a spus Crin Antonescu pentru DCNews

Liberalul a subliniat că ”nu cred că PNL dispune în acest moment de oameni care să ofere certitudini. Până la urmă se face o încercare cu fiecare dintre candidați, pentru că nu cred că altcineva oferă garanția, într-o mai mare măsură decât Cristian Bușoi că-și trimite mesajul foarte eficient la oameni.”

[citeste si]

*Nota redacției: Aceasta este doar o parte din interviul acordat de Crin Antonescu. Rămâneți pe dcnews.ro pentru a afla, în zilele următoare, informații exclusive din interviul acordat de liberal pentru DCNews. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel