Crin Antonescu, audiat la Parchetul General

Crin Antonescu a fost, marți,  la Parchetul General. Procurorii i-au adus la cunoștință că pe numele său a fost depusă o plângere din partea Fundației Mișcarea Populară sub semnatura lui Cristian Diaconescu.

"Nici nu știam de plângere. Au venit acasă și mi-au lăsat niște acte și eu cum nu eram am venit să văd despre ce e vorba. Dosarul a fost clasat pentru că fapta de care ne acuzau nu există", a spus fostul președinte al PNL pentru stiripesurse.

Întrebat ce a aflat despre dosar la Parchetul de pe lângă Înalta Curtea de Casație și Justiție, Crin Antonescu a spus că "a fost vorba de o plângere penală depusă de Fundația Mișcarea Populară pe numele meu, a lui Ponta și Voiculecu pentru nu știu ce ordonanță de guvern dată înainte de referendumul din 2012", a mai spus senatorul.

Fundaţia Mişcarea Populară a depus în iulie 2014 o sesizare la Parchetul ICCJ în care cere constatarea săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu de către premierul Ponta şi persoanele care ocupau funcţii de demnitate publică în vara anului 2012, în timpul referendumului de demitere a preşedintelui.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel