Crin Antonescu, atacat dur din PSD: A periclitat viitorul României

Crin Antonescu, este aspru criticat de către europarlamentar PSD, în opinia căruia fostul co-președinte al USL, din cauza ambițiilor personale, a oferit o șansă importantâ celor din PDL să revină la putere, periclitând astfel viitorul României.

"Crin Antonescu însuşi este un om politic distrus, care a periclitat viitorul ţării prin ruperea USL şi alierea cu PDL. (...) În ultima sa apariţie publică, domnul Crin Antonescu s-a lansat în a face tot felul de evaluări cu privire la scena politică din prezent, ignorând faptul că el este cel care a rupt USL şi care a dat o şansă importantă celor din PDL să revină la putere, din cauza ambiţiilor personale. Crin Antonescu cataloghează carierele altor actori politici, fără să vadă însă că el însuşi este un om politic distrus, care şi-a periclitat nu numai propria carieră, ci şi viitorul ţării", a declarat, miercuri, europarlamentarul PSD Victor Negrescu, într-un comunicat de presă, potrivit Agerpres.

Social-democratul îl acuză pe fostul lider al PNL că prin ruperea USL şi prin alierea partidului său cu oamenii care au distrus economia şi nivelul de trai al românilor în 2010 şi 2011, "a supus România unui risc major - acela de a zădărnici toate eforturile depuse în ultimii doi ani şi de a anula toate progresele înregistrate de actuala guvernare". 

Precizând că PSD întotdeauna și-a făcut datoria față de oameni şi a pus mereu măsurile concrete pentru români pe primul loc, înaintea oricăror calculele politice, Victor Negrescu notează că, în schimb, "oameni precum Crin Antonescu şi alţii din jurul său au arătat că sunt dispuşi să abandoneze imediat un proiect naţional şi un angajament luat în faţa românilor, dacă acest lucru le permite obţinerea de avantaje politice pe termen scurt".

"PSD are toate motivele să fie mândru de ceea ce este - un adevărat partid social-democrat, modern şi european, cea mai importantă forţă de stânga din România', conchide Victor Negrescu. 

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, invitat la Realitatea TV, după cel de-al doilea scrutin electoral, a afirmat că PSD încearcă să rămână la guvernare prin toate mijloacele, iar Victor Ponta este distrus ca om politic, după înfrângerea suferită în bătălia pentru Cotroceni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel