CRIN ANTONESCU arată de ce Traian Băsescu e de domeniul trecutului

Crin Antonescu
Crin Antonescu

Crin Antonescu a vorbit la DC News Live despre viitorul politic al lui Traian Băsescu și despre efectele pe care le are scandalul în care este implicat Mircea Băsescu, în plan internațional.

Întrebat ce credibilitate mai are Traian Băsescu în fața partidelor externe, Crin Antonescu și-a spus opinia despre acest subiect.

VEZI ȘI: Crin Antonescu vorbește despre DEMISIA lui Traian Băsescu

"Din punct de vedere politic, domnul Traian Băsescu nu ar fi trebuit să mai aibă vreun credit și nu cred că a mai avut din vara lui 2012. După votul din 2012 s-a putut vedea că Traian Băsescu nu mai are susținere publică. Acum, aceste noi informații venite din România pe unii îi pot surprinde, iar pe unii s-ar putea să nu îi intereseze. Traian Băsescu este de domeniul trecutului pentru că lumea a văzut care este realitatea politică și pentru că nu poate propune formule viabile de continuitate a unei politici.

Domnul Traian Băsescu a avut parteneri foarte serioși, cum ar fi SUA, care l-au susținut. Asocierea cu clanuri de interlopi. Nenoricirea este că imaginea României a fost asociată cu grupuri de romi care s-au pretat la multe infracțiuni. Nu toți romii sunt infractori, doar că aceștia sar în ochi", a spus Crin Antonescu la DC News Live.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel