Crin Antonescu, analiză despre TENSIUNILE din PSD: Nu știu cui folosesc

Crin Antonescu a discutat despre tensiunile din PSD. Liderul liberal consideră într-un interviu acordat României TV că s-a ajuns în această situație din cauza faptului că în democrațiile consolidate, șeful partidului este și premier.

”Chiar dacă situația PSD-ului nu e una fericită în umbra acestor tensiuni, nu știu dacă acest lucru folosește în mod direct PNL-ului. Preocupărire PNL sunt acaparate de Congres.

PSD pare a avea un mai mic sau mai mare conflict intern asupra căruia se concentrează toți actorii partidului. Nu știu dacă folosește PNL-ului, dar cu siguranță nu folosește PSD-ului. 

E de dorit ca România să aibă un Guvern care nu se concentrează pe conflictul cu partidul. 

Din câte văd eu nu e o problemă de Coaliție, ci strict din interiorul PSD. Nu am suficiente elemente să comentez această situație. Poate e vorba de tensiunile clasice dintre liderul unui partid și prim-ministru. 

De aceea în democrațiile solide se întâmplă ca liderul partidului să fie premier. Repet: nu am elemente să evaluez această criză din PSD”, a declarat Crin Antonescu.

Acesta a susținut din nou că îl susține pe Cristian Bușoi pentru funcția de președinte al PNL, arătând totodată faptul că PNL a avut o campanie internă caracterizată pe fair-play.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel