Crin Antonescu, răspuns categoric despre candidatura la şefia PNL: Aşa stau lucrurile

Crin Antonescu
Crin Antonescu

Crin Antonescu a oferit un răspuns pe seama speculaţiilor care se fac legate de o posibilă revenire a sa în PNL şi o candidatură la şefia partidului. 

Crin Antonescu a fost întrebat de către Andreea Creţulescu, luni seara, la România TV, dacă confirmă zvonurile privind o revenire a sa în Partidul Naţional Liberal şi chiar o candidatură pentru şefia partidului.

"Răspunsul scurt e NU! Este scurt şi categoric. Pur şi simplu am ţinut să răspund invitaţiei dumneavoastră în speranţa destul de naivă de a clarifica încă o dată un lucru pe care aş dori să-l afirm a nu ştiu câta oară, să vă rog şi pe dvs a nu ştiu câta oară să luaţi act de el şi să le spun celor care ne urmăresc cum stau lucrurile. Dacă vreodată, ceea ce e puţin probabil eu voi intenţiona să am un demers de natură politică, de natură publică, ceva de felul ăsta, o voi anunţa eu. Nu voi recurge niciodată la ceea ce se numeşte zvonistică, ce se numesc surse, informaţii presărate ici şi colo. Deci nu!", a spus Crin Antonescu. 

"Pur şi simplu înţeleg că, de data aceasta, micuţa furtună s-a stârnit din faptul că istoricul Marius Oprea a publicat un articol clasic, de opinie, în care vehiculează o asemenea ipoteză cu cuvinte frumoase la adresa mea, pentru care îi mulţumesc încă o dată şi asta e tot. Nu am nici cea mai mică intenţie de a candida la preşedinţia Partidului Naţional Liberal, pentru o funcţie în Partidul Naţional Liberal. Între noi fie vorba, ar fi chiar indecent ca după nişte ani de distanţă, în mai multe sensuri, de viaţa de zi cu zi a partidului, să apar şi eu acum la Congres şi să spun 'cumva aveţi nevoie de un şef'. Pentru că partidul nu duce lipsă de candidaţi, după cum se vede. Deci nu este cazul, nu am niciun fel de intenţie în această privinţă şi să mai precizăm ceva: e o opinie a unui istoric şi jurnalist", a mai spus Crin Antonescu. 

"Cu precizarea că e o luptă în care eu nu sunt implicat, e o campanie internă normală într-un partid, un congres cu o asemenea miză în care nu sunt şi nu voi fi implicat, aş face doar următoarea consideraţie: am sentimentul că se dramatizează excesiv, se victimizează şi participanţi la această cursă, dar şi întâmplarea în sine", a mai precizat Crin Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel