Crimă Caracal. Rareş Bogdan avertizează: Suntem în preajma unui pericol

Florin Răvdan / 27 iul 2019 / 18:40 Salveaza PDF Comentarii
Rares Bogdan
Rares Bogdan

Europarlamentarul Rareş Bogdan a tras un semnal de alarmă pe pagina sa de Facebook după ce o fată de doar 15 ani ar fi fost ucisă la Caracal, de un mecanic auto care ar fi luat-o la autostop. 

"Alexandra a fost asasinată de un sistem clientelar. A căzut victimă regulii de aur a politicii de cadre: angajarea de pile, nu de oameni competenți. Da, în nenorocirea de la Caracal există un lung șir de nerespectări ale legii. Autoritățile au fost timorate în absența unui ordin. Nimeni nu și-a asumat acțiunea, deși erau cu legea în brațe. Legea le permitea să intervină, iar având în vedere urgența, erau obligați să o facă. Nu a existat acea sclipire salvatoare, a fost o delăsare cumplită. România funcționează pe bază de „lasă-mă să te las”, pe bază de „lasă că merge și-așa”! Corupția generalizată ne împiedică să ne facem bine. Consecința? Crima! Da, corupția ucide!", a scris Rareş Bogdan pe pagina sa de Facebook. 

Semnal de alarmă 

 

"Lenea și incompetența sunt cauzele cancerului societății. Noi suntem de vină, noi toți cei care închidem ochii când cineva este angajat deoarece a primit un telefon. Iar cei care au curajul să vorbească, cei care se opun, sunt considerați nebuni. Știți despre ce vorbesc, nu? Iar ca să nu mai fie considerați nebuni, mulți pun genunchiul în podea și se dau bătuți.

Suntem în preajma unui pericol și să dea Dumnezeu să nu fie iminent: acela ca oamenii să înceapă să-și facă singuri dreptate. Alexandra a cerut ajutor degeaba. Să o ajutăm acum, după ce nu mai este, prin a schimba România din temelii! Dacă nu facem asta, nu merităm să existăm", a conchis europarlamentarul. 

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28