Crețu îi ia apărarea lui Ponta. "Nu a greșit criticându-l pe Brok"

corina_cretu
corina_cretu

Corina Crețu îi ia apărarea premierului Victor Ponta. Europarlamentara PSD a declarat că nu crede că sunt greșite criticile aduse de premier europarlamentarului PPE, Elmar Brok.

Corina Crețu a explicat și reacția președintelui PE. Martin Schulz a declarat că nu este de acord cu declarațiile premierului și că urmează să aibă o discuție. Corina Crețu a spus, la RFI, că "Sigur că acum domnul Schulz se află într-o situaţie destul de sensibilă, pentru că dânsul are nevoie şi de sprijinul CDU pentru nominalizarea sa ca preşedinte al Comisiei Europene, ceea ce noi bineînţeles îl sprijinim şi a devenit foarte pacifist în ultima perioadă, mai ales după ce SPD-ul a intrat în alianţă cu CDU".

Declarațiile lui Brok "ar deschide ușa unor abuzuri imense"

Europarlamentara PSD i-a luat apărarea premierului:  "dacă vorbeşti la începutul secolului 21 despre amprentări şi deportări, sigur că gândul nu poate să te ducă decât la acea perioadă despre care vorbea şi domnul Ponta. Deci nu cred că domnul Ponta a greşit criticând acest demers al domnului Brok, care dacă ar fi aplicabil, ar deschide uşa unor abuzuri imense. Cred că este inacceptabil ca preşedintele Comisiei de politică externă din Parlamentul European să vorbească despre amprentări şi deportări".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel