Crețu, candidatură prezidențiale: Tot ceea ce îmi doresc...

Corina Crețu, comisar european pe politică regională, a fost întrebată, astăzi, despre o eventuală candidatură la alegerile prezidențiale. 

Corina Crețu a spus că va candida la alegerile europarlamentare pe listele PRO România. 

”Cred că pot ajuta foarte bine de acolo având în vedere experienţa pe care am dobândit-o în cei 11 ani de când sunt la Bruxelles”

Întrebată astăzi despre candidatura la prezidențiale, comisarul Corina Crețu a răspuns: "Nu am discutat cu nimeni acest lucru. Tot ceea ce îmi doresc este să îmi îndeplinesc mandatul de comisar european până în ultima zi în beneficiul cetăţenilor europeni, al cetăţenilor României şi al României, după aceea ce îmi propun este să candidez la Parlamentul European. Şi cred că pot ajuta foarte bine de acolo având în vedere experienţa pe care am dobândit-o în cei 11 ani de când sunt la Bruxelles". 

Corina Crețu nu a dorit să comenteze declaraţiile făcute săptămâna trecută potrivit cărora va candida la alegerile pentru Parlamentul European din partea Pro România: ”Sunt aici în calitate de comisar european la o acţiune a preşedinţiei României. Tot ce am spus, am spus săptămâna trecută. Nu vreau acum în Senatul României să discut despre acest lucru. Ce am spus nu retrag”. 

Ce spunea Ponta despre Crețu la prezidențiale

Președintele PRO România, Victor Ponta, spunea, despre candidatura Corinei Crețu, la prezidențiale: ”Pentru prezidenţiale, da, cred că ar fi un candidat puternic pentru că, în primul rând, e cam de vreo 10 ori mai social-democrată, mai pesedistă decât Dragnea. Când Dragnea era la PD cu Băsescu, Corina Creţu era tot la PSD. În al doilea rând, pentru că are o imagine şi relaţii şi cunoştinţe despre Europa mult mai mari decât domnul Iohannis.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel