Creștere pensii. Cîțu, atac la PSD: Să facem dreptate și aici / VIDEO

foto Facebook Florin Cîțu
foto Facebook Florin Cîțu

Florin Cîțu, președintele PNL, a susținut luni o conferință de presă.

„Eu cred că e nevoie ca toate veniturile din România să crească. Mă voi lupta pentru toți românii în aceste momente. Toți au nevoie de venituri mai mari, dar, în același timp, avem nevoie de locuri de muncă. România s-a dezvoltat când am avut investiții, când au apărut mai multe locuri de muncă și mai bine plătite. Nu când a fost decizia unui ministru sau a unui premier să crească salarii. Nu așa s-a dezvoltat România”, a spus Florin Cîțu, luni după-amiază.

Ulterior, liderul PNL a fost întrebat dacă susține creșterea pensiilor. „Să facem dreptate și aici! PNL este partidul care a crescut pensiile. Noi am arătat de fiecare dată - repet, revin la faptul că domnul Ciolacu a înțeles, când i-am explicat cu răbdare și cu înțelepciune că nu se poate 40 la sută. A apreciat și a fost de acord. Dacă este nevoie, o mai fac. Mai pierd o jumătate de zi și îi explic tot cu răbdare și înțelepciune că unele lucruri nu se pot face. Dacă se pot face, le vom susține!”, a spus Florin Cîțu.

Cîţu, după ce Ciolacu i-a transmis că se ajunge la anticipate, dacă iese PSD de la guvernare: E decizia preşedintelui României privind anticipatele

Florin Cîţu a afirmat, întrebat cum comentează faptul că Marcel Ciolacu i-a transmis că, în cazul în care PSD iese de la guvernare, vor fi alegeri anticipate, că ar aprecia ca pe viitor să îi dea un telefon dacă are ceva să îi spună.

„Aici cred că trebuie să vorbească cu domnul preşedinte, pentru că ştim că la domnul preşedinte este decizia cu anticipatele. Deci, sare puţin etapele. În acelaşi timp, în 2020 am avut un vot pentru dreapta. Noi am făcut un compromis pentru stabilitatea României. Nu vom face niciodată un compromis care să ducă România în comunism. Vrem să menţinem această coaliţie, vrem să mergem mai departe. Ne interesează ca toate măsurile din programul de guvernare să fie respectate”, a declarat Florin Cîţu, întrebat luni, la Parlament, cum comentează afirmaţiile lui Marcel Ciolacu privind alegerile anticipate, în cazul ieşirii PSD de la guvernare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel