Urmărește emisiunea live



CREȘTERE ÎNGRIJORĂTOARE a numărului de cazuri de coronavirus. Cum explică doctorul Marinescu

Numărul de cazuri al infecției cu coronavirus a crescut cu 345 astăzi. Medicul Adrian Marinescu a explicat de ce numărul creșterilor este atât de mare la Digi 24. 

”Eu cred ca ar trebui să fim focusați pe aceste probleme, nu neapărat îngrijorați. După cum observați, în ultimele zile vorbim de o creștere pe care am mai avut-o la vârful îmbolnăvirilor. Se pare că acum sunt acei dinți de fierăstrău care țin de numărul de teste făcute. În ultimele 24 de ore, avem cu 2000 mai multe față de ce a fost în ziua precedentă și duminică. Măsurile de relaxare influențează lucrurile de acum. Nu am ajuns la acel echilibru care să însemne măsuri de relaxare care vin pas cu pas și în același timp să ne protejăm suficient de mult.

Sper ca în viitorul apropiat să ajungem la acest echilibru, astfel încât curba să ajungă să fie descendentă, chiar daca în mod lent. Cu siguranță contează ce face fiecare dintre noi și trebuie să ajungem în punctul în care ceea ce am învățat până acum să trecem în condiții de rutină. Acest lucru este mai greu pentru că sunt mulți oameni în jurul nostru și trebuie să ne obișnuim cu noile reguli. Aceste măsuri de protecție sunt diferite față de ce era în urmă cu ceva timp când trebuia să stăm în interiorul localității, nu puteam merge la terase. Acum măsurile de relaxare sunt clare. Putem să ne adaptăm, dar asta presupune să o facem zi de zi și să ajungem ca această curbă să fie descendentă. Deocamdată suntem în faza de probă, a spus Adrian Marinescu, medic de boli infecțioase la Digi 24.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel