KFC, greșeală. ”Am fost îngrozită!”. Răspuns oficial

O femeia a postat pe retelele sociale câteva fotografii cu ceea ce părea că este o bucată de creier într-o bucată de carne de la KFC.

O femeie care a afirmat că a găsit un "creier" în carnea de pui KFC a fost anunțată de lanțul alimentar că a fost doar o bucată de rinichi. Australianca Sarah Palmer, de 26 de ani, a publicat imaginea pe pagina de Facebook a lanțului de fast-food, după ce ea și un grup de prieteni au comandat la domiciliu un meniu gigant de la KFC, undeva în vestul orașului Sydney, relatează dailymail.co.uk.

"Când am cumpărat ceea ce sperasem că ar fi un fel de pui excelent de la KFC Parramatta, am fost îngrozită să găsesc ceea ce arată ... a creier", a scris ea. "Aceasta nu este o greșeală, adică vreau să spun creierul, îngropat sub stratul de ierburi și mirodenii. Imaginați-vă groaza, greața și dezamăgirea mea.”

Dar un reprezentant al serviciului de relații cu clientii KFC a răspuns public spunând că este mai probabil o bucată de rinichi și nu de creier. "Vă rog să-mi spuneți la ce oră ați comandat, meniul comandat și un număr de telefon valid pentru urmărire", a scris reprezentantul KFC.

Doamna Palmer a pierdut o noapte întreagă alături de prietenii până când a descoperit organul misterios. "Nu am observat de la început. Doar aproape când să terminam puiul, l-am privit în interior și am văzut acest lucru care arată ca un creier", a declarat ea pentru Daily Mail Australia.

"Prietenii mei credeau că am o reacție exagerată, până când au văzut și apoi au înce put să se înece, de asemenea."

Când a fost întrebată dacă KFC a abordat problema, ea a spus că până acum nu s-a mai făcut nimic. "Nu am mai auzit nimic altceva decât ce au spus că să aștept în zilele următoare", a spus ea. Doamna Palmer a fost un fost fan al lui KFC, iar prietenii ei au făcut un pelerinaj recent în America, în Kentucky, pentru unicul scop de a mânca puiul original prăjit. "Este o rușine acest lucru s-a întâmplat, pentru că eram un mare fan al KFC", a spus ea.

Mesajul Facebook a adunat mai mult de 22.000 de comentarii și aproape 1000 de interacțiuni.

Un purtător de cuvânt al KFC a declarat pentru Daily Mail Australia că puiul lor este preparat manual și gătit proaspăt, dar "ocazional se întâmplă greșeli și organele nu sunt îndepărtate când ar fi trebuit să fie". "Putem confirma că nu este creier, dar să fiți siguri că nu este o problemă de sănătate. Încercăm să contactăm clientul și le reamintim echipelor noastre să aibă grijă deosebită".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel