Creșteri salarii educație și sănătate. Ponta, înțepătură pentru Cioloș și Iohannis

Fostul premier Victor Ponta l-a atacat pe o rețea de socializare pe Dacian Cioloș, dar și pe Klaus Iohannis.

Potrivit acestuia, măririle salariale din sănătate și educație sunt sustenabile și sublinează importanța votului de astăzi din Camera Deputaților. Totodată, Victor Ponta este de părere că prin această opunere președintele Klaus Iohannis și Dacian Cioloș joacă rolul lui Traian Băsescu și Emil Boc din 2010-2014. 

”Azi avem la Camera Deputatilor un vot important - o crestere necesara, corecta si posibila pentru cei care lucreaza in Sanatate si Educatie!

Bineinteles Iohannis - Ciolos - PNL se opun, facand ceea ce faceau Basescu si PDL in 2012-13-14 si Iohannis- PNL in 2015!

De fiecare data USL - PSD - ALDE am facut ceea ce ne spuneau Basescu, Boc, PDL , Iohannis, Ciolos si PNL ca nu se poate, ca distrugem economia, ca sunt masuri populiste etc. Si de fiecare data s-a dovedit ca noi am facut bine si ei greseau!

Basescu-Boc-PDL din 2010-2014 azi se numesc Iohannis-Ciolos- PNL si mereu ne spun ca nu conteaza ce vor romanii ca ei au sprijinul FMI, Comisia Europeana, Ambasadori etc. si sigur ei trebuie sa ne conduca in continuare - ca altfel ori ne baga in puscarie ori pur si simplu ne fac sa "crapam"!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel