Creștere preț energie. Ludovic Orban: Crimă cu premeditare

Ludovic Orban acuză Guvernul condus de Mihai Tudose de "crimă cu premeditare" împotriva economiei româneşti pentru creşterea preţului la energie electrică şi intenţia de a majora accizele la combustibil. 

"Acuz Guvernul Tudose de crimă cu premeditare împotriva economiei româneşti. Pentru a putea scoate bani din piatră seacă că să facă faţă la majorările salariale şi la majorările de pensii fără suport în realitatea economică, Guvernul Tudose ia doar măsuri care duc la distrugerea economiei româneşti. Am văzut intenţia Guvernului de a majora accizele pe combustibil. Readuc aminte ca de la 1 ianuarie s-a renunţat la supraacciza de 7 eurocenţi pe combustibil. Practic, astăzi Guvernul nu face altceva decât să revină asupra măsurii pe care a promis că o va lua şi anume aceea de a anula supraacciza la combustibil cu efecte devastatoare asupra economiei", a declarat Orban, marţi, la Palatul Parlamentului. 

El a subliniat că majorarea preţului la combustibil va duce la creşterea preţurilor şi tarifelor la toate bunurile şi serviciile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel