Craiova, pas greşit în Liga 1

Universitatea Craiova
Universitatea Craiova

FC Botoşani a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 2-1 (2-0), luni seara, pe teren propriu, în ultima partidă din etapa a 16-a a Ligii 1 de fotbal. 

FC Botoşani a făcut o primă repriză foarte bună şi a speculat erorile din apărarea craioveană, marcând prin italianul Diego Fabbrini (25), cu un şut la colţul scurt, la vinclu, şi prin Lorand Fulop (35), care a scăpat din marcajul lui Isaac Donkor şi a reluat cu capul din faţa portarului Mirko Pigliacelli (35), la centrarea din rabona a lui Mihai Roman II, jucător împrumutat de Universitatea la Botoşani. 

Universitatea a dominat repriza secundă şi a reuşit să reducă din diferenţă, în urma golului înscris de Alexandru Mateiu (79). Oaspeţii, care au ratat câteva ocazii mari de gol, au cerut penalty-uri în min. 52, pentru henţ în careu la Sebastian Chitoşcă, şi în min. 87, pentru ţinere la Dominik Glavina. 

FC Botoşani a învins-o în toate cele şase meciuri de acasă pe Universitatea Craiova. În tur scorul a fost egal, 2-2. Antrenorul Liviu Ciobotariu a debutat cu dreptul pe banca tehnică a echipei FC Botoşani. Universitatea era neînvinsă de şapte etape, în care a înregistrat patru victorii şi trei egaluri. Craiovenii câştigaseră precedentele două meciuri în deplasare cu 3-0. FC Botoşani venea după două eşecuri acasă şi un egal în deplasare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel