Craiova - FCSB. Băluță, declarații războinice: Suntem datori!

Universitatea Craiova
Universitatea Craiova

Craiova s-a calificat în finala Cupei României, chiar dacă a pierdut la Botoșani (2-1), asta după ce în tur oltenii s-au impus cu 5-1. Alex Băluță a vorbit despre duelul cu FCSB, următorul meci al Craiovei.

"Obiectivul e să terminăm pe locul trei. Ne aşteaptă un meci greu. Suntem conştienţi că va fi o atmosferă incendiară. Suntem datori faţă de suporteri, trebuie să-i învingem pentru că nu am reuşit să o facem niciodată până acum. Trebuie să arătăm în teren că merităm locul trei şi că merităm să aducem Cupa la Craiova", a spus Băluţă, după meci, potrivit Prosport.

În legătura cu faza când l-a apostrofat pe propriul portar, Miodrag Mitrovic, Băluţă a spus: "Am fost nervos la faza aceea. Aşa s-a văzut pe camere, numai lucrurile rele se văd pe camere. Eu îmi încurajez colegii, dar nu-mi place că am pierdut, chiar dacă ne-am calificat", a mai adăugat Băluță.

În penultima etapă a play-off-ului Ligii I, Universitatea Craiova va primi pe teren propriu vizita FCSB-ului. Presiunea este mare pe olteni, asta deoarece nu au reușit de la promovare să o învingă niciodată pe FCSB. O eventuală victorie a Craiovei, coroborată cu înfrângerea Astrei în fața CFR-ului, ar face ca titlul să ajungă în Gruia.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel