Craiova - fără echipă în liga secundă pentru sezonul 2012-2013

craiova dc
craiova dc

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a declarat, luni, că adresele înaintate către Primăria Craiova şi Universitatea Craiova, prin care erau înştiinţate că pot înscrie echipe în Liga a II-a, nu au primit un răspuns.

[caption id="attachment_219988" align="alignleft" width="450"] Foto: arhiva sptfm.ro[/caption]

Mircea Sandu a ţinut să precizeze că federaţia pe care o conduce s-a conformat cu decizia Adunării Generale şi a anunţat oraşul Craiova că-şi poate înscrie echipe în liga secundă. "În ceea ce priveşte cazul Craiova, FRF s-a conformat cu ceea ce a decis Adunarea Generală (AG) şi a înaintat o adresă primăriei Craiova. Din păcate, nu am primit niciun răspuns de înscriere a unei echipe care să fie sub coordonarea Primăriei Municipiului Craiova, care putea să fie asociat şi cu 1 la sută. O a doua adresă a plecat către SC Fotbal Club U Craiova. Ne-am conformat, deşi nu recunoaştem soluţia dată, am pus-o în aplicare pentru că am făcut şi recurs şi de asemenea nu am primit un răspuns. Deci niciuna dintre cele două entităţi, primăria sau SC FC U Craiova nu s-au înscris în Liga a II-a în sezonul 2012-2013," a spus şeful FRF.

Comitetul de Urgenţă al FRF a pus în aplicare la mijlocul lunii iulie decizia Curţii de Apel Bucureşti care a dispus suspendarea măsurii excluderii provizorii a S.C. Fotbal Club U Craiova SA şi a reintegrat clubul oltean în Liga a II-a şi totodată a invitat primăria să înscrie o echipă în Liga a 2-a, conform deciziei AG a federaţiei, informează Mediafax.

FRF anunţa în 20 iulie 2011, că echipa din Bănie a încălcat grav statutul federaţiei şi pentru aceasta va fi exclusă provizoriu de Comitetul Executiv până când măsura va fi validată de Adunarea Generală a FRF. Curtea de apel a suspendat pe 25 iunie decizia Comitetului Executiv al FRF de a dezafilia clubul de fotbal Universitatea Craiova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel