Cozmin Gușă, prima reacție după împăcarea cu Rareș Bogdan

Cozmin Gușă
Cozmin Gușă

Telenovela Rareș Bogdan a luat sfârșit! Cozmin Gușă a avut prima reacție după împăcarea cu Rareș Bogdan.

După mesajul postat de prezentatorul TV Rareș Bogdan pe pagina de Facebook, în care specifica reîntoarcerea la Realitatea TV, Cozmin Gușă a intervenit telefonic la același post și a făcut mai multe precizări.

"Acel fragment din mesajul lui Rareș se referă la discuția de tip personal care a avut loc între mine și el. Cealaltă latură cu aspect profesional e cu păreri de rău, cu scuzele pe care le–a prezentat colegilor și publicului.

Conflictul nu a fost cu mine, ci cu decizia redacțională, dar nu vor fi probleme. Rareș e legat de colegiii lui, ei îl înțeleg. Există un principiu în mass - media care poate fi rezumat așalupi între noi, haită cu cei de afară. În sensul că e normal să existe discuții în contradictoriu in interior. Însă, atunci când ești în mass-media, într-o echipă, când acționezi către exterior, acționezi într-un mod unitar. Discuția a avut loc joi seară. Partea legată de ceea ce s-a întâmplat nu a durat mult.

Nimeni nu se poate juca cu credibilitatea unei televiziuni

Trebuie să reținem, în urma acestor lucruri care nu mi-au făcut plăcere, că nimeni nu se poate juca cu credibilitatea unei televiziuni, cum este Realitatea, o televiziune aflată sub presiunea puterii. A fost mereu sub presiunea unor oameni din serviciile secrete care au dorit să facă jocuri pe spatele Realității. Sigur că, după ce am preluat eu, nu au mai reușit, de unde și disperarea care s-a văzut în aceste zile. Pentru mine, a fost cel mai bun experiment de devoalare a unor strategii ascunse ale unor oameni răi", a declarat Cozmin Gușă.

Întrebat de moderatoarea de la Realitatea TV despre cei care au stat în spatele acestui scandal, Cozmin Gușă a spus: "Acele decizii editoriale care au stat la bază legate de Oreste și alți invitați rămân în continuare, au existat și mesaje porcoase, anti Realitatea, bineînțeles că nu vor mai invitați. Eu nu am nimic cu niciun invitat de la Realitatea, prezentatorii știu bine asta. Atunci când un invitat are o agendă personală care intră în zona incorectitudinii, atunci noi trebuie să acționăm și nimeni nu trebuie să fie atât de mirat"

VEZI ȘI Telenovela Rareș Bogdan s-a încheiat. Gușă a DECIS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel