Cozmin Gușă, în război cu Tolontan: E o campanie securistă!

Darius Muresan / 17 noi 2018 / 14:34 Salveaza PDF Comentarii
Cozmin Gușă
Descriere foto: Cozmin Gușă

Cozmin Gușă a avut o reacție extrem de dură împotriva lui Cătălin Tolontan după ce GSP a publicat un material în care o sportivă de judo îl acuză pe antrenorul Florin Bercean. Gușă este președintele Federației Române de Judo.

Este vorba despre un material publicat de GSP în care Cătălina Rob Ditan, sportivă în vârstă de 18 ani, a povestit cum antrenorul Florin Bercean ar fi acuzat ”regim de teroare”, precizând că antrenorul i-ar fi fracturat un deget de la piciorul Gianinei Andreica.

Cozmin Gușă a acuzat o campanie de tip ”securist” coordonată de jurnalistul Cătălin Tolontan.

"Consider că derulați o campanie împotriva judo-ului românesc, coordonată de către șeful editorial al Dvs, Cătălin Tolontan.

Sunteți total lipsiți de argumente de tip deontologic, în condițiile în care colportati afirmații neverificate din 3 surse minimum, doar din dorința de a aduce prejudicii de imagine unor oameni valoroși din sportul nostru, cum ar fi Florin Bercean.

Campania negativă , de tip securistic, este lesne de monitorizat prin atitudinea pe care ați avut-o în ultimele luni, atitudine prin care ați promovat scandalul în judo-ul românesc, fără a consemna vreun rezultat sportiv pozitiv care s-a înregistrat în această perioadă.

Nu va vom acționa în instanța deocamdată, dar veți primi răspunsuri din partea noastră în spațiul public, care vor demonstra caracterul distructiv al demersurilor voastre, precum și neprofesionalismul generat de comenzile provenite din partea unor foști sau actuali ofițeri de informații care coordonează activitatea curentă a câtorva manageri din trustul dumneavoastră", a declarat Cozmin Guşă, potrivit Realitatea TV.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27