Cozmin Gușă, despre contestația lui Dragnea: E o altă bombă, care nu a venit întâmplător!

Cozmin Gușă
Cozmin Gușă

Consultantul politic Cozmin Gușă consideră că decizia lui Liviu Dragnea de a contesta alegerea Vioricăi Dăncilă în funcția de președinte al PSD este, de fapt, o misiune de a îngroapa PSD.

„Asta e o altă bombă, care nu a venit întâmplător! Cred că, pentru Dragnea, asta e o cădere în abis și este o mare rușine, misiunea lui e să îngroape PSD. (...) Autorul moral al dezastrelor de la 10 august 2018 e că lovește din nou în preajma datei de 10 august în partidul care l-a făcut președintele Camerei Deputaților. E un recidivist care afectează partidul care l-a făcut mare. Pentru Dăncilă și restul vine ca un balon de oxigen, pentru că le permite să se desprindă de imaginea proastă a lui Dragnea.

Din acest moment, partidului și lui Dăncilă le va fi mai ușor în campanie, nu cum ar fi dorit Dragnea și Coldea. Nu este o problemă cu statutara pentru PSD. Când un om e condamnat, conform statului își pierde calitățile și în forul statutar și congres se legalizează toate deciziile. Membrii pot să ia în foruri statutare orice decizie și nu e vina membrilor că Dragnea, într-un exces de imoralitate, nu a demisionat de la conducerea Camerei Deputaților sau de la conducerea PSD", a declarat Gozmin Gușă.

Amintim că avocata lui Liviu Dragnea a declarat, joi, la ieșirea de la Tribunalul București, că nu a susținut că alegerea Vioricăi Dăncilă în fruntea PSD ar fi ilegală. „Nu asta am susținut (n.r. că ar fi ilegală alegerea Vioricăi Dăncilă în fruntea PSD) și nici nu am ce să susțin aici, la dumneavoastră. (n.r. Liviu Dragnea) așa a făcut, așa a considerat. Nu am un mandat să fac declarații", a declarat avocata lui Liviu Dragnea, potrivit Mediafax, la ieșirea de la Tribunalul București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel