Cozmin Guşă, atac la Tăriceanu. Dacă era patriot...

Cozmin Guşă a comentat atacul fără precedent a lui Călin Popescu Tăriceanu la adresa SUA, după ce liderul ALDE a avut un discurs  dur la adresa ambasadorilor străini la București care își exprimă îngrijorarea privind respectarea independenței Justiției și a statului de drept.

Cozmin Guşă, a comentat, la Realitatea TV atacul lui Călin Popescu Tăriceanu la adresa SUA, după modificările legilor justiţiei.

"Toate aceste lucruri la nivelul majorităţii parlamentare sunt extrem de grave. O majoritate parlamentară când îşi ia sarcina de a guverna, îşi ia un mandat de a legitima opţiunile majore sau de a schimba aceste opţiuni, dar tot printr-o consultare publică. Românii au preferat un parcurs de tip euro-atlantic, cu partener strategic Statele Unite, cu parteneri intrinseci Uniunea Europeană. Treburile s-au schimbat în lume şi SUA nu mai sunt la fel de puternice ca înainte. UE este într-o oarecare disoluţie. Numai că nu poţi să vii noaptea ca hoţii să faci afirmaţii publice fără să vii să explici în ce fel s-a schimbat ordinea mondială, cum se va întâlni parlamentul să reorienteze parteneriatele României, dacă nu cumva e nevoie şi de un referendum. Tu să te hazardezi, să laşi nesancţionat afirmaţii din interiorul partidului care cer nici mai mult nici mai puţin expulzarea ambsadorului partenerului strategic. Lucrurile au devenit foarte grave. Astea sunt chestii banditeşti. Liviu Dragnea sau Călin Popescu Tăriceanu se supără atunci când sunt etichetaţi ca fiind corupţi, hoţi. Din punct de vedere al acţiunii politice, cam aşa poţi să fii etichetat. Nu ai cum să ai aceste acţiuni fără să explici. Trebuie să explici aceste lucruri", a declarat Cozmin Guşă la Realitatea TV.

[citeste si]

Tăriceanu dacă ştie lucruri să vină să le spună

Cozmin Gușăa declarat că preşedintele Senatului ar trebui să dezvăluie şi românilor ceea ce ştie. "Domnul Tăriceanu dacă ştie lucruri să vină să le spună. Dar nu l-am văzut că l-ar fi deranjat vreodată pe domnul Gitenstein de la Fondul Proprietatea, că ar fi dat prea multe dividente în SUA în loc să le dea în România. Vine cu exemple generale şi îl aşază pe domnul Klemm, de care nu am auzit să facă afaceri în România, care a avut nişte afirmaţii foarte corecte la nivelul justiţie. Cum adică, opţiunea populară în România nu este că corupţii trebuie să fie pedepsiţi. Vreau să-l întreb pe domnul Dragnea unde a investit în Dubai sau în Israel. Dacă domnul Tăriceanu şi domnul Dragnea sunt atât de patrioţi să vină cu exemple. Patriotismul lor este de paradă. Dacă domnul Tăriceanu era atât de patriot nu se însura la Budapesta, se însura în România", a declarat Cozmin Guşă la REALITATEA TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel