Cozmin Gușă: PNL şi PMP, la fel de corupţi ca cei din PSD

Mai mulți membri PNL și USR au protestat miercuri în timpul ședinței ordinare din plenul Parlamentului. Analistul politic Cozmin Gușă susține că nu este cazul ca actuala opoziţie să încerce acum să capete ceea ce nu a reuşit să obţină la alegerile parlamentare.

"Cetăţenii îşi pierd încrederea în actuala guvernare, apar sisteme de anarhie şi dezorientări a unor cetăţeni care vor să trăiască într-o ţară în care este plăcut să trăieşti, iar România nu mai este un stat în care este plăcut să trăieşti, din cauza minciunilor", a declarat Cozmin Gușă, la Realitatea TV, prin telefon. 

Acesta a comentat și imaginile surprinse astăzi în Parlament, cu protestul parlamentarilor PNL și USR. "Și oameni din PNL, şi oameni din PMP, poate mai puțini din USR, sunt responsabili de starea în care a ajuns România, la fel de corupţi ca cei din PSD. Este un gest oportunist din care ar vrea să capete ceea ce nu au reuşit să obţină la alegeri. Nu este cazul să facă acest lucru".

În opinia consultantului politic, actuala situație este una foarte complicată, ”în care nu este nevoie doar de înţelepciune şi determinare, pe care nu le mai avem la nivel politic, ci este nevoie de un apel de urgenţă la şi de o adunare a celor din statul român", a precizat Cușă.

Gușă, apel la mass-media

Consultantul politic a făcut un apel la o solidarizare a mass-media. "Rolul mass-media este esenţial într-o democraţie în a informa corect cetăţenii şi nu de a manipula. Cei care huiduiesc reporterii trebuie să se abţină pentru că mass-media are un rol extraordinar în asemenea momente. Cetăţenii trebuie informaţi corecţi şi rolul mass media este să nu incinte, dar nici să nu ascundă informaţii pentru anumite interese. Dreptul la opinie este neîngrădit într-o democraţie", a conchis Cozmin Guşă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel