Cozmin Gușă: Miza declarației lui Traian Băsescu despre OFIȚERUL ACOPERIT

Consultantul politic, Cozmin Gușă, a comentat declarația președintelui Traian Băsescu despre ofițerul acoperit, candidat la alegerile prezidențiale 2014. 

"A redus această discuție acum la candidații care se alinează la start. Este o propunere pe care o face pentru această campanie, probabil se gândește că în calitatea sa de președinte care nu va mai fi, măcar asemenea popuneri după 10 ani de mandat și experiență să le realizeze. Am văzut multe speculații că Băsescu țintește în candidații care se spune că ar veni dintr-o zonă de opoziție la Băsescu, apoi că i-a atacat pe ăștia din Servicii care au făcut ofițeri acoperiți pe bandă rulantă.

După părerea mea aceste speculații coboară mult nivelul discuției, nivel generat de poziția lui Băsescu că așa cum am spus acești candidați la prezidențiale trebuie să se hotărască cum și ce vorbesc despre statul român, iar cele două aspecte constituționalism și civism, vizate de provocare lui Băsescu, ele trebuie luate în seamă, în afară de fugit la microfon și să spună care e primul care a negociat cu Europa, care e al doilea la DNA și face reclamații, cred că e un moment în care putem să considerăm provocarea lui Băsescu, un element de ridicare a nivelului de dezbatere publică, nicidecum vreun atac la cineva, pentru că aici se vorbește de sinceritate. Aici se vorbește respectarea Constituției în baza CV-ului pe care doar tu ți-l știi, că te numești POnta, Tăriceanu, Udrea, Hunor, ș.a.m.d.”, a spus Cozmin Gușă, la Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel