Cozmin Gușă, la un an de la Colectiv: Vina e a sistemului corupt

Consultantul politic Cozmin Guşă a făcut o analiză a "minciunii generalizate" din România, la împlinirea unui an de la tragedia din clubul Colectiv, în urma căreia au murit 64 de tineri și alte zeci de persoane au rămas cu răni grave.

Cozmin Guşă a vorbit despre sistemul corupt din administrație, pe care îl tolerăm încă cu toții, despre politicienii care sunt doar o rotiță în angrenajul minciunii, despre "sistemul Iliescu" care a generat întreg lanțul minciunii și despre clasa politică care nu se jenează să vină în continuare cu liste toxice pentru alegerile parlamentare.

Toate acestea sunt puse de consultantul politic în legătură directă cu neîmplinirile din societatea românească la un an după Colectiv.

"Este o comemorare foarte tristă şi pentru că au murit oamenii aceia tineri, dar și pentru că sesizezi mizeria unei naţiuni, cum suntem pe cale, din păcate să concluzionăm acum, la comemorarea Colectiv.

Vezi părinți care nu și-au găsit liniștea, care caută vinovații și care dau peste tot de nesimțire - de la cei din justiție, care se prefac că au lucrat un an întreg și se prezintă cu câteva zile înainte de comemorare cu tot felul de concluzii triumfaliste, până la politiceni gen Bănicioiu, care face presiuni prin prieteni și intermediari să nu se mai vorbească despre el, deși se află acum în Cuba în loc să stea aici și să recunoască dacă nu vinovăția personală, măcar greșelile pe care le-au făcut el și cei din Guvern", a declarat Cozmin Gușă la Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel