Cozmin Gușă: Hans Klemm e într-o capcană

Cozmin Gușă a comentat, într-o intervenție la Realitatea TV, declarațiile ambasadorului american, Hans Klemm, cu privire la naționalismul economic.

”Hans Klemm e într-o capcană”, crede Cozmin Gușă.

”El nu e un om politic, e un tehnocrat al sistemului de politică externă din SUA și în mod evident azi a greșit. Nu cred că în acest moment, într-o perioadă în care fiecare țară din UE își afirmă potențialul național, domnia sa să vină să spună cu totul altceva, și într-un mediu cu totul sensibil, apropo de locația și evenimentul la care a fost invitat”, a spus Cozmin Gușă.

Gușă crede că actualul ambasador nu are un mandat ferm din partea administrației Trump pentru a-și exprima părerile în România.

”Domnul Klemm joacă politic și nu ar trebui. Eu nu îl cunosc prea bine, nu am cerut o întâlnire cu domnul Klemm, mi s-a părut că nu are un mandat foarte ferm din partea administrației actuale a SUA în a-și exprima părerile în România, așa că nu am fost foarte curios în calitate de consultant de gândurile domniei sale, așa cum nu am fost curios mai ales cele ale șefului fondului Proprietatea, Mark Gitenstein, fostul ambasador al SUA. Dacă am vrut să aflu ceva am aflat la Washington, atunci când am mers”, a explicat consultantul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel