Cozmin Gușă: Florin Iordache, o victimă a PSD

Cozmin Gușă
Cozmin Gușă

Consultantul politic Cozmin Gușă a comentat, joi, în legătură cu demisia lui Florin Iordache din funcția de ministru al Justiției. 

"Florin Iordache a fost și cred că este în continuare un stâlp al unor oameni din PSD din eșalonul 1, din eșalonul 2, în condițiile în care le-a oferit asistență tuturor pe probleme juridice sau parlamentare în ultima vreme. Faptul necredibil că ar fi avut inițiativa pe ordonanță nu s-a lipit de Florin Iordache. Eu nu cunosc om deștept în România care să creadă în acest moment că Florin Iordache ar fi avut inițiativa pe acele modificări de lege și pe ordonanță. Deci, în mod evident, toată lumea cu scaun la cap crede că, de fapt, acestea au fost dictate de către Liviu Dragnea și apoi a fost pus de către Dragnea să deconteze o mare problemă politică, publică, pe care PSD o are, în condițiile în care Dragnea nu a dorit să își asume răspunderea politică pe care și-o asumase la începutul acestei guvernări.

Deci Florin Iordache este o victimă care va fi privită cu foarte multă simpatie de către partid, iar Liviu Dragnea a greșit foarte mult că l-a dat la câini pe Florin Iordache. O victimă a partidului care va beneficia de simpatia partidului, dar care, pe de altă parte, va arăta cinismul lui Liviu Dragnea, care a fost de acord să-i sacrifice carierea lui Iordache și să îl arate mulțimii ca pe un țap ispășitor", a declarat Cozmin Gușă la Realitatea TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel