Cozmin Gușă, despre Traian Băsescu: Este ca o râie de care vrea să scape toată lumea

Consultatul politic Cozmin Gușă este convins că nu va exista nicio alianță UNPR-PMP și consideră că fostul președinte Traian Băsescu încearcă să profite de ascensiunea lui Gabriel Oprea pentru un plus de imagine, dând senzația că "este ca o râie de care vrea să scape toată lumea". 

Întrebat la Realitatea TV dacă crede că este posibilă a alianţă UNPR-PMP, Cozmin Gușă a explicat: "Aceste surse pe care le-ai văzut sunt niște goarne ale lui Traian Băsescu. Se autopropune ca o doamnă care îmbătrâneşte şi i se văd ridurile şi are cărnurile căzute cum din puncte de vedere politic este Traian Băsescu. Încearcă. Asta face şi Traian Băsescu acum. În niciun caz nu vom asista la vreo alianţă Gabriel Oprea şi nici UNPR-PMP", a afirmat consultantul politic, în opinia căruia fostul președinte vrea să profite de ascensiunea liderului UNPR, pentru un plus de imagine.

"Traian Băsescu pare ca o râie care se duce către toată lume şi nimeni nu îl mai vrea. Remarcând ascensiunea lui Gabriel Oprea şi a UNPR, bazată pe harnicia lui Gabriel Oprea, nu a fost în concediu, a stat în ultimele 5 luni la Guvern... Văzând, Traian Băsescu a zis "hai să mă leg de asta". Este ca un colac de salvare pentru el care să i se arunce din barcă. La UDMR nu poate să se ducă. Traian Băsescu când spune ceva trebuie să îl citim pe invers(...) Din nefericire, Traian Băsescu dă senzaţia că este ca o râie de care vrea să scape toată lumea", a mai spus Cozmin Guşă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel