Cozmin Gușă, despre candidatura lui Robert Negoiță la șefia PSD: Miza președinției PSD, una sofisticată

Candidatura lui Robert Negoiță la șefia PSD indică faptul că miza președinției celui mai mare partid din România este una sofisticată, unde de-abia acum încep mutările, consideră consultantul politic Cozmin Gușă.

Cozmin Gușă a comentat, marți, în cadrul unei intervenții telefonice, la Realitatea TV, în legătură cu anunțul recent al liderului PSD București, Robert Negoiță, potrivit căruia s-a decis să candideze pentru funcţia de preşedinte PSD. 

Citește și: Robert Negoiță candidează la președinția PSD

"O să încerc să fiu, în intervenția asta, mai mult fostul secretar general al PSD, ca să dau mai multă consistență lucrurilor pe care am să le spun. În primul rând, candidatura lui Robert Negoiță dezmorțește total jocul din spate, care poate să fie perceput sau nu de telespectatori și indică faptul că miza președinției PSD este o miză sofisticată, unde de abia acum încep mutările, fie că sunt mutări ale unor entități politice de sine stătătoare, fie că vorbim doar despre iepurași, cum ați sugerat voi la începutul comentariilor. Ce este cert: această candidatura a lui Robert Negoiță se înscrie în pole position, adică pe primul loc și doar datorită faptului că grupează cele șase organizații de sector, care organizații sunt asimilate organizațiilor județene și am înțeles că dânșii se gândesc ca orice candidat să aibă sprijinul inițial a minum cinci organizații, ca să intre în competiție. Deci Robert Negoiță îndeplinește din start asta, fiind președintele ales a celei mai mari organizații a PSD, care e Organizația București. Doar dacă această organizație l-ar vota integral, ea poate să însemne de la 15 la 20% din scor, care nu e un lucru simplu. E un experiment pe care PSD îl face", a declarat Cozmin Gușă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel