Cozmin Gușă, cu fiul său. Antrenament înainte de alegerile pentru Federaţia Română de Judo

Două nume importante din judo-ul românesc ar urma să facă parte din echipa lui Cozmin Guşă, la şefia Federaţiei Române de Judo. Alina Dumitru şi Corina Căprioriu şi-au depus candidatura pentru posturile din conducerea Federaţiei Române de JUDO. 

Înaintea alegerilor de pe 20 februarie, Cozmin Guşă şi-a făcut încălzirea pe tatami printr-o luptă cu antrenorul lotului olimpic, dar şi cu fiul său, Andrei. 

"Sportivii noştri pe care îi vedeţi în spatele meu, loturile olimpice de băieţi şi fete, sunt minunaţi. Din păcate, nu prea sunt recompensaţi, pe măsură o să rezolvăm asta cât de curând", a afirmat Cozmin Guşă.

Cozmin Guşă este un apropiat al mişcării olimpice şi un prieten vechi al lui Marius Vizer, preşedintele forului mondial de judo. Cozmin Guşă a făcut chiar o comparaţie între judo şi politică.

"Strategie îţi trebuie şi în politică, ceea ce nu se întâmplă acuma, pentru că ai noştri nu prea au strategie, îţi trebuie şi în judo, bineînţeles, unde se întâmplă de fiecare dată pentru că altfel o încurci. Diferenţa este mare, aşa cum spuneam, aici e mult respect şi multă onoare. În politică nu se întâlnesc acest lucruri, dar le combinăm pe amândouă şi poate dacă îi învăţăm mai mult judo pe politicieni unii dintre ei care sunt solvabili o să înveţe ceea ce trebuie", a precizat acesta.

[citeste si]

Înaintea alegerilor la Federaţia de Judo, Cozmin Guşă şi-a făcut încălzirea printr-o luptă pe tatami chiar cu fiul său, campion in categoria 81 kg.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel