Cozmin Gușă: Cioloș este amenințat de PSD, dar nu pe subiectul Antena 3

Consultantul politic, Cozmin Gușă, consideră că premierul Dacian Cioloș este amenințat de social-democrați pe fondul schimbului de prefecți, nu pe subiectul privind discursul din Senat referitor la somația ANAF la adresa trustului Intact

Într-o intervenție telefonică la Realitatea TV, Cozmin Gușă a declarat că "Dacian Cioloș este victima vicleniei din PSD și a vicleniei lui Liviu Dragnea".

Potrivit consultantului politic, premierul Cioloș este "presat" din cauza faptului că schimbă prefecții.

Citește și: Dacian Cioloş zboară din funcție 19 prefecţi

"Dragnea a fost amenințat de mai mult de o săptămână de către baronii PSD, care știau de această schimbare, că Dacian Cioloș nu va inventa un pretext pentru a nu fi schimbați prefecții, care îl vor schimba chiar ei din funcția de președinte a PSD.

În rest, este un joc de scenă în care se folosesc de pretextul fals numit Intact, Antena 3 pentru ca să îl preseze pe Cioloș, să îl amenințe cu o moțiune de cenzură, neavând o motivație pentru o moțiune de cenzură în condițiile în care Cioloș nu a livrat pentru ei ieri. A fost un politician corect, care a riscat nemaiavând nici măcar sprijinul celui care l-a propus, respectiv Klaus Iohannis. În schimb, Cioloș a demonstrat, ieri, că e un om de stat responsabil, care nu confundă preferințele sau presiunea mediatică cu datoria de a aplica legea în România. Cioloș e amenințat nu pe subiectul Antena 3, Voiculescu, ci pe subiectul privind schimbul de prefecți, care schimb poate să normalizeze jocul politic electoral la alegerile locale și care poate să îi aducă lui Liviu Dragnea descăunarea din funcția de președinte al PSD", a adăugat Cozmin Gușă.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, în urmă cu o zi la Antena 3, că  analizează serios în partid depunerea unei moțiuni de cenzură. El subliniază că dacă Guvernul României bagă pumnul în gura presei, nu mai poate rămâne, pentru că devine periculos.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel