Cozmin Gușă cere decapitarea Jandarmeriei Române

Consultantul politic Cozmin Gușă a comentat evenimentele petrecute la mitingul Antenei 3.

"E greu de comentat atitudinea Jandarmeriei. Reprezentații unei instituții de ordine a statului român ar trebui să fie mult mai atenți atunci când fac declarații pentru că, în urma acestor declarații, forțele implicate în restabilirea ordinii publice pot să reacționeaze în consecință. Această pasivitate din declarații generează și asemenea reacții.

Eu mă uit la acest eveniment din cu totul alt unghi. Această formă de manifestare sintetizată în ideea de «Jos Băsescu» coincide în modul în care Victor Ponta și ai săi, respectiv baronimea PSD, tratează discursul public. Iar această coincidență nu poate să lase pasiv pe nimeni. Ce vedem sintetizat în ceea ce fac acești oameni, destul de puțini, din punctul meu de vedere, este foarte grav, a declarat Cozmin Gușă.

Citește și: Ludovic Orban. Ce le dorește lui Mihai Gâdea și Mircea Badea

"În stradă sunt oameni de toate felurille, de la manipulați, la naivi, la o parte dintre ei care sunt anti-Băsescu. Dar apropo cât de slab este statul român, nu vreau decât să amintesc exemplul CNA, organizație condusă de Laura Georgescu, un reprezentant al lui Victor Ponta, a ignorat asemenea instigări la anarhie, dar Victor Ponta a preferat să politizeze și nu a luat nicio măsură.

România nu este o țară bananieră, este frontiera și granița Uniunii Europene și a NATO. Asta ar trebui domnul Ponta să înțeleagă și cei care îl protejează și i-au permis în aceste momente tensionate și unghiulare pentru România să-și facă campanie. Jandarmeria Română trebuie decapitată în acest moment și orice ministru de Interne știe asta", a declarat Cozmin Gușă, la Realitatea TV.

Citește și: Sebastian Lăzăroiu atacă oamenii care se plimbă alături de Antena 3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel