Cozmin Gușă: Băsescu este de acord cu decizia CCR pentru că Elena Udrea are de suferit

Consultantul politic Cozmin Gușă a declarat la Realitatea TV, că  Traian Băsescu este de acord cu decizia CCR  ''din pricina faptului că una dintre femeile apropiate dânsului, Elena Udrea, are de suferit și oameni apropiați dânsului au de suferit" de pe urma implicării SRI în anchetele oamenilor legii.

Cozmin Gușă a subliniat faptul că în dosarul "Microsoft" există un tratament pe care procurorii îl oferă, susținând că activitatea judiciară din acest caz aduce mai mult a negociere.

"Tot acest scandal care a fost iscat de CCR are la baza, sigur, și zâmbete și o anumită automulțumire a lui Traian Băsescu, care pe fondul acestei lipse de inițiativă guvernamentală cu un guvern de tehnocrați, a lipsei din viața activă decizională a României a președintelui Iohannis, recuperează și, într-un fel extrem de sofisticat, comparativ cu calitatea clasei politice românești care este una slabă, domnul Băsescu acționează pe mai multe planuri. Astăzi, în premieră în instanță, atât Dorin Cocoș cât și celebrul Pinalti au recunoscut că banii din Microsoft au ajuns în campania prezidențială a lui Traian Băsescu. O afirmație foarte gravă, sugerată de fostul ministru de la Ploiești, fostul ministru al Comunicațiior, dar care astăzi a fost confirmată. Ceva care ne spune nu numai de campania Monicăi Macovei, cum a sugerat doamna Udrea, dar mai ales de campania lui Traian Băsescu a avut legătură cu acest scandal Microsoft care se apropie de final.", a spus Gușă.

Decizia CCR îi apără pe apropiații lui Băsescu 

Consultantul politic este de părere că Traian Băsescu este de acord cu decizia dată de CCR în privința interceptărilor din dosare, mai ales, potrivit acestuia, că unii dintre membrii CCR sunt apropiați ai fostului președinte.

"Băsescu este de acord cu această degringoladă declanșată, punându-se în prim plan drepturile omului, sau a anumitor oameni din jurul lui. Și să ne reamintim că această decizie a CCR a fost iscată de plângerile unor turci, kurzi, care au fost prinși la marginea drumului făcând evaziune fiscală și care au generat această excepție de neconstituționalitate. De remarcat faptul că o anumită majoritate de la CCR este formată din oameni fideli lui Traian Băsescu, ca în filmul “Toți oamenii președintelui”, sau o parte din oamenii președintelui", a susținut Cozmin Gușă.

Potrivit consultantului politic, susținerea lui Traian Băsescu față de decizia CCR este datorată și faptului că, în urma interceptărilor efectuate de SRI, oameni apropiați lui au avut de suferit, în principal Elena Udrea.

"Aceste lucruri ne spun nouă că domnul președinte nu mai e mulțumit cu mandatul dânsului , pentru care dorea să-l apreciem atât de mult, și dorește acum să-l reconsidere de la sine, prin fel de fel de lovituri de palat în anumite instituții pe care dânsul le-a format. Curtea Constituțională actuală este și expresia deciziei dânsului, așa cum atât SRI și DNA sunt, de asemenea, expresia deciziei dânsului și nouă ", a conchis Cozmin Gușă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel