Cozmin Gușă aruncă bomba: Klaus Iohannis e ameninţat

Consultantul politic Cozmin Guşă este de părere că scenariul unei suspendări a lui Klaus Iohannis prinde contur.

Motivul este generat de declaraţia tranşantă a preşedintelui cum că nu va desemna o persoană urmărită penal sau condamnată pentru funcţia de prim-ministru.

"Iohannis riscă foarte mult în momentul în care a pus acest verdict. Într-adevăr, un Parlament supermajoritar din partea celor din coaliţia anti-DNA - Dragnea, Tăriceanu, Ponta, s.a.m.d. - vor face presiuni să-l suspende interpretând Constituţia. Dacă cei din PNL care vai de capul lor sunt în degringoladă astăzi, nu ştiu stânga, dreapta, ce se întâmplă pe acolo, nu fac eforturi ca să echilibreze cât de cât asta, Klaus Iohannis rămâne doar un preşedinte curajos care nu va avea alternativă politică în faţa unui scor...

Dacă PSD face peste 50%? Ce spuneam acum un an de zile că ei se pregătesc să-l suspende pe Klaus Iohannis astăzi a devenit o ştire. Deci este ameninţat de la Tăriceanu, Dragnea voalat sau alţi lideri ai PSD sau din altă parte că va fi suspendat că a spus un lucru pe care şi-l doresc toţi românii, chiar şi votanţii PSD", a spus consultantul politic Cozmin Guşă, la Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel