Cozmin Gușă: Adriean Videanu și Elena Udrea, vectori importanți ai regimului Traian Băsescu

Consultantul politic Cozmin Guşă consideră că atât reţinerea lui Adrian Videanu, cât și audierea la DNA a Elenei Udrea nu reprezintă surprize, menționând, totodată, că cei doi au fost vectori importanți ai regimului Traian Băsescu. 

"Sunt lucruri cutremurătoare, dar ele nu reprezintă surprize. Am văzut că toată lumea insistă pe factorul surpriză. Nu e o surpriză! Despre Adriean Videanu, presa scrie de atâţia ani. Nu vreau să aduc aminte de "afacerea apartamentul" şi nici nu doresc să insinuez vinovăţia lui Videanu pentru că nu e obiceiul meu ca, atunci când un om e la necaz, să îl mai loveşti încă o dată. Adriean Videanu a fost mereu în vecinătatea acestor lucruri. Instituţiile de presă pe care eu le-am condus de-a lungul vremii au avut adevărate campanii, bazate pe argumente, împotriva lui Adriean Videanu, iar, faptul că astăzi s-a venit cu această acţiune împotriva sa, nu este la capitolul surprize. De asemenea, chemarea Elenei Udrea la DNA nu cred că a fost deloc o surpriză. Cu atât mai mult pentru Elena Udrea, pentru că, atunci când ai un fost soţ care se numeşte Dorin Cocoş şi care a fost un om de afaceri foarte activ şi extrem de des pomenit public în regimurile Năstase şi Băsescu, când ai avut un şef cum este Băsescu care de 10 ani conduce România şi care a fost pomenit în toate treburile mai puţin pozitive, nu te puteai aştepta să nu fii chemată la DNA pentru lămurire", a declarat Cozmin Guşă, la Realitatea TV.

Cât privește "motivația reală" a ceea ce se întâmplă cu cei doi "vectori importanți ai regimului Băsescu", Cozmin Gușă a afirmat: "Motivaţia reală ne scapă deocamdată şi cred că nimeni nu ar putea să fie în stare să spună în acest moment că există o anumită strategie pusă la punct ca oamenii din regimul Băsescu să fie culcaţi la pământ în acest moment, pentru că atât Videanu, pe partea economică, cât şi Udrea, pe partea politică, au fost nişte vectori importanţi ai regimului Băsescu. Asta ca să nu mai amintesc de George Maior care a fost pus în funcţie de Băsescu şi care, într-un fel neexplicat încă, a părăsit şefia SRI, în urmă cu mai puţin de 48 de ore", a mai declarat Guşă.

Fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, a fost reținut, joi seara, de procurorii DNA în dosarul care o vizează și pe Alina Bica.

Tot ieri, Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării, a fost audiată la DNA, dispunându-se ulterior măsura de control judiciar pentru săvârșirea infracțiunilor de spălare de bani și fals în declarația de avere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel