COZMIN GUȘĂ, noul președinte al FEDERAȚIEI ROMÂNE de JUDO

Cozmin Gușă a fost ales președinte al Federației Române de Judo, la alegerile care au avut loc luni în cadrul Adunării Generale a FRJ, el obținând 121 de voturi, în timp ce contracandidatul său, Nicolae Trașcă, a primit 21 de voturi.

[citeste si]

Noul preşedinte al Federaţiei Române de Judo a susţinut o conferinţă de presă, imediat după alegeri. Cozmin Guşă a vorbit despre importanţa acestui sport în România, dar şi despre Campionatul Naţional de la Cluj.

"Prima întâlnire pe care o vom avea va fi la Campionatul Naţional de la Cluj, unde vom arăta cum se organizează un Campionat Naţional. Va fi un spectacol de marketing sportiv, care să atragă lumea la judo. Oameni importanţi din România să vină lângă noi, televiziunile să fie interesate să mediatizeze acest spectacol sportiv. Un spectacol sportiv face audienţă pentru toată lumea. Când spui judo în România spui Alina Dumitru, Corina Căprioriu, Daniel Natea, desigur, şi Andreea Chiţu", a afirmat Guşă.

Președintele de onoare al Federației Române de Judo este Marius Vizer, cel care ocupă şi funcţia de Președinte al Federației Internaţionale de Judo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel