Cozma: Miron Mitrea vrea o pușcărie mai ușoară, a folosit un truc

Arestarea fostului deputat Miron Mitrea, condamnat la doi ani cu executare în dosarul ”Casă pentru mama”, a fost una cu peripeții. Polițiștii care s-au deplasat la domiciliul fostului ministru al Transporturilor, din Cotroceni, au găsit casa goală. Ulterior, Mitrea s-a predat la Constanța, fiind transportat la penitenciarul Poarta Albă.

”A făcut un aranjament, crede Miron Cozma, care a petrecut în sistemul penitenciar aproape 10 ani. A vrut să ajungă la Poarta Albă, de aceea a mers și și-a făcut carte de identitate în Constanța. Miron Mitrea e născut în Sighișoara, are casă în București și vilă în Austria, a candidat în Vrancea, de ce să-și facă buletin la Constanța? Ca să fie întemnițat la Poarta Albă”.

De ce ar vrea un deținut să ajungă la Poarta Albă, în condițiile în care Penitenciarul Rahova a fost modernizat și are cele mai bune condiții din țară?

”Este un regim mai special la Poarta Albă. Atât ca grad de libertate, cât și din punct de vedere al traiului. În primul rând, este mai ferit de presă.  Gigi Becali s-a dus la Poarta Albă. Pe Gigi l-au mai filmat, dar pentru alți politicieni nu se duce nimeni acolo. La punctul de lucru nu sunt ziduri, sunt plase de sârmă. Ușa de la celule se deschide ca la dvs acasă. E mai multă libertate. Conducerea de acolo a creat un sistem propriu, cu ferme de animale, au mâncare mai bună, au puncte de lucru. Soția lui Miron Mitrea e parlamentar de Constanța. Poate să-l vadă mai des”, a declarat Miron Cozma pentru DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel