Cozi pentru plata taxelor și impozitelor la ANAF

Foto cu cracter ilustrativ
Foto cu cracter ilustrativ

Zeci de români au stat joi la coadă pentru a-şi plăti taxele şi impozitele la ANAF, în loc să le plătească online. Fiscul şi-a echipat funcţionarii cu mănuşi şi măşti de protecţie.

Zeci de contribuabili au stat la coadă, în stradă, în faţa sediului ANAF din sectorul 6 al Capitalei. Fiscul recomandă de câteva zile oamenilor să îşi depună actele şi să facă plăţile online, însă unii dintre ei spun că sistemul nu funcţionează, scrie Mediafax. 

Ce spun contribuabilii 

„Nu funcţionează, doamnă, site-ul. De un an de zile încerc şi nu am reuşit, şi stăm la coadă. Am plătit anul trecut portofoliul, îl plătesc anul ăsta şi nu am putut să mă înregistrez să demonstrez că am plătit. Ăsta e ANAF-ul din România", a spus un bărbat.

„Dacă aveţi documente cu administraţia financiară trebuie să staţi la rând, fiindcă sunt doar două ghişee care lucrează, unul cu persoane fizice şi unul cu persoane juridice. Este cu problema pe care o avem acum cu coronavirusul", spune un alt contribuabil.

Taxele și impozitele se pot plăti și online 

ANAF-ul a reamintit joi oamenilor că pot depune şi plăti online taxele şi impozitele, pentru a evita o potenţială infectare cu noul coronavirus.

Totodată, Fiscul şi-a echipat funcţionarii cu măşti şi mănuşi de protecţie, iar cei care stau la coadă în cadrul instituţiei trebuie să păstreze o distanţă de 1,5 metri faţă de celelalte persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel