COVID - 19. Universitatea Craiova are un membru din staff depistat pozitiv

Foto: Universitatea Craiova, Facebook
Foto: Universitatea Craiova, Facebook

Universitatea Craiova a anunţat că un membru al staff-ului tehnic a fost depistat pozitiv. Un alt test a avut rezultat neconcludent, urmând ca marți să se reia testarea.

După Dinamo şi CFR Cluj, a venit rândul celor de la Universitatea Craiova să anunţe prima infectare cu virusul Sars-Cov-2.

„Din păcate, în urma testului COVID-19 efectuat astăzi, un membru al staff-ului tehnic a fost depistat pozitiv, în timp ce un alt membru al staffului este cu rezultat neconcludent. Întreg lotul de jucători şi restul staff-ului tehnic - negativi. În cursul zilei de mâine va fi efectuată ancheta epidemiologică a DSP Dolj şi vom cunoaşte paşii ce trebuie urmaţi", au anunţat cei de la Universitatea Craiova, pe pagina de Facebook a clubului.

Oltenii au jucat duminică pe terenul lui FC Botoşani şi au câştigat cu 2-0. Doar două meciuri îi mai despart de primul titlu din ultimii 29 de ani.

Dacă la Universitatea Craiova a apărut până acum un singur caz de COVID-19, CFR Cluj şi Dinamo au probleme mult mai mari. Ardelenii au raportat 10 cazuri, iar dinamoviştii nu mai puţin de 11.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel