Coronavirus - COVID 19
România în stare de urgență
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]

COVID 19. Credit Europe Bank oferă soluţii personalizate clienţilor cu credite ipotecare

Clienţii persoane fizice ai Credit Europe Bank care deţin credite ipotecare şi sunt afectaţi de pandemia COVID-19 au posibilitatea de a-şi amâna ratele la cerere, conform unui comunicat al băncii.

Totodată, Banca implementează o măsură adiţională de protecţie şi decide suspendarea iniţierii de noi proceduri de executare silită a clienţilor persoane fizice. În cazul clienţilor persoane fizice care deţin credite ipotecare şi sunt afectaţi direct de epidemia de COVID-19 cu privire la plata ratelor, Credit Europe Bank oferă soluţii de la caz la caz, în baza cererilor, iar clienţii sunt informaţi de bancă de paşii şi documentaţia necesară pentru fiecare solicitare primită.

Credit Europe Bank recomandă totodată clienţilor utilizarea canalelor online alternative (cum ar fi Internet Banking) pentru a evita deplasarea la unităţile CEB unde este permis accesul a maximum 3 clienţi în acelaşi timp în contextul dat şi apelarea serviciului de call center CEBLine la 0801.000.000 (număr apelabil din reţeaua Telekom România) sau 0750.000.000 (număr apelabil din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă, inclusiv internaţional), disponibil non-stop. 

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


dcn.n-nxt.25