Covid-19, armă biologică? Bogdan Chirieac: OMS-ul a primit informații noi

Analistul politic Bogdan Chirieac explică dacă noul coronavirus poate fi folosit drept armă biologică și cum a reacționat ISIS la extinderea pandemiei în Europa. 

Bogdan Chirieac a intervenit duminică seara în direct la România TV, acolo unde a comentat anunțul Organizației Națiunilor Unite conform căruia noul coronavirus, SARS-CoV-2, ar putea fi folosit drept armă biologică. 

”Probabil că OMS-ul a primit informații noi. Pentru că atunci când am aflat despre pandemie și s-a întins în Europa, ISIS și-a anunțat membrii că Europa este un teren nesigur și le-a cerut să nu meargă acolo. Știu că pare absurd, dar așa s-a întâmplat. Membrii ISIS, cei care ucid femei și copii, civili nevinovați, trebuie să îi ucidă într-un anume fel, nu cu ce li se insuflă lor sau cu un virus. Știți foarte bine că dacă unul dintre ei este ucis de o femeie atunci e o tragedie că nu mai ajunge în ceruri cu 77 de fecioare. Deci probabil că OMS-ul are date noi, iar COVID poate să fie folosit ca armă biologică. Există însă virusuri mult mai puternici decât Covid-ul”, a declarat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel