COTE PARIURI ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Candidat la prezidențiale, blocat după ce românii au pariat sume fabuloase că va intra în turul 2

Alegerile prezidențiale 2014 vin cu o premieră pentru țara noastră: românii pot paria pe favoritul lor în cursa pentru Palatul Cotroceni. Cu toate acestea, mersul lucrurilor a fost dat peste cap de o răsturnare spectaculoasă de situație.

VEZI ȘI: Firea, dezvăluire BOMBĂ despre dezbaterea Geoană-Băsescu, moderată de Turcescu

În nici 24 de ore, numele lui Teodor Meleşcanu a fost scos din oferta de pariere la alegerile prezidenţiale.

Influenţaţi probabil de zvonurile privind implicarea unora dintre candidaţi în dosarul Microsoft şi de riscul unei eventuale decizii nefavorabile în privinţa dosarului lui Klaus Iohannis, oamenii au pariat sume masive pe un iniţial outsider.

Cota ca Teodor Meleșcanu să intre în turul 2 s-a diminuat de 180 de ori în interval de nici 24 de ore! Miercuri seară, la un euro pariat, o persoană ar fi încasat 900 dacă Teodor Meleşcanu prindea turul 2. Joi, la prînz, cota acestuia coborâse la 5.00 şi devenise al treilea favorit al bookmakerilor la alegeri, după Victor Ponta şi Klaus Iohannis.

Sumele uriaşe mizate i-au alarmat pe cei de la agenţia Winner, care au decis să blocheze bet-urile pe Meleşcanu, scrie GSP.

VEZI ȘI: COTE PARIURI ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Ce cote au la pariuri CANDIDAȚII pentru ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. Cine e FAVORIT și cine are 999 COTĂ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel