Cote la pariuri pentru Geoană, Ciucă, Ciolacu și Kövesi. Bogdan Chirieac a spus cine are cele mai mari șanse la președinția României

Au apărut primele cote pentru Alegerile Prezidențiale din anul 2024.

Cotele pentru Alegerile Prezidențiale din 2024 au fost analizate, marți, la Antena 3 CNN:

Mircea Geoană - 2,50: Nicolae Ciucă - 5,00; Marcel Ciolacu - 7,00; Alexandru Rafila - 10,00; Laura Codruța Kovesi - 11,00; George Simion - 13,00 ; Cătălin Drulă - 15,00. Prin urmare, cele mai mari șanse le are Mircea Geoană.

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat acest subiect.

'Este un sondaj autentic. Casele de pariuri detestă să piardă bani. Și, atunci, sigur că da, piața nu este distorsionată în niciun fel. Da, Mircea Geoană are șanse mari la președinție dacă va candida. Și, cu siguranță, ar fi și un președinte bun. Și ordinea pe care ați anunțat-o este interesantă. Gândiți-vă, ca la meciuri, casele de pariuri simt bine, au experți, plus că piața este cea care pariază. Este un sondaj pe care merită să îl luăm în seamă.', a spus analistul politic Bogdan Chirieac.

Laura Codruța Kovesi are o cotă de 11, ceea ce înseamnă că românii nu o creditează că va candida.

'Știți bine că nu o puteți crede pe doamna Kovesi (n.red că a spus că nu o interesează să candideze), dar nu asta e problema. Dacă PNL va decide să o susțină pe doamna Kovesi atunci, dânsa va deveni și ea un candidat puternic. În condiția în care va suna telefonul la Cotroceni, la palatul Victoria... de la aliații noștri, de la partenerii noștri, de la una dintre cancelarii, o va susține PNL. Dânsa este acum la Bruxelles, are relații foarte bune și la Washington. Cu siguranță, în permanență doamna Kovesi a avut susținere, despre ce vorbim?', a declarat Chirieac.

Nicolae Ciucă are o cotă mai mică decât Ciolacu, cota 5.

'Premierul Nicolae Ciucă este foarte puțin prezent în media. În mod normal, dânsul ar trebui să fie candidatul PNL la președinția României, dar dacă nu va ieși foarte mult să comunice... . Nu este nici în presa main-stream și nici pe rețelele de socializare nu este foarte prezent.', a mai spus analistul politic Bogdan Chirieac, într-o intervenție telefonică, la Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel