Costume de baie pentru vara lui 2022 (P)

Vara bate încet la ușă, ceea ce înseamnă că a sosit momentul să renunți la vechiul costum de baie uzat și să cauți unul nou.

Și care este cel mai bun lucru la lunile de vară? Pe lângă serile lungi, vacanțe și mai mult timp petrecut cu prietenii și familia, bineînțeles soarele și căldura. Așa că ar fi păcat să îți ascunzi pielea de razele calde ale soarelui.

Avantajele unui costum de baie din două piese

Avantajul incontestabil al costumelor de baie din două piese este confortul lor. Dacă abia ieși din apă, bikinii se vor usca în câteva minute – timp în care te vei și bronza. Care este cel de-al doilea avantaj al lor. Datorită acestora, vă puteți expune corpul la razele soarelui și vă puteți bronza mult mai multă piele decât dacă ați purta un costum de baie dintr-o singură piesă. Continuă să citești pentru a afla cum să te protejezi de razele soarelui.

Fă plajă în mod responsabil

Deși nenumărați specialiști ne avertizează împotriva efectelor soarelui asupra pielii noastre, dacă aplici o cremă cu factor de protecție ridicat și nu te expui la razele soarelui la amiază, statul la soare are o mulțime de aspecte pozitive.



În primul rând, îți îmbunătățește starea de spirit.


De asemenea, îți va furniza vitamina D, care altfel este greu de obținut doar din alimentație.


De asemenea, razele soarelui au un efect pozitiv asupra pielii, care este predispusă la probleme cutanate, iar statul la soare întărește sistemul imunitar.

Prin urmare, expunerea pielii la soare este recomandată atâta timp cât te protejezi și te expui în mod responsabil.

Costume de baie pentru toate tipurile de siluete

Pentru un bronz într-o proporție cât mai mare, este recomandat să alegi costume de baie care care acoperă cât mai puțin. Cu toate acestea, corpurile femeilor sunt diverse și nu orice femeie se simte confortabil în triunghiuri mici care abia îi acoperă bustul. De aceea, există o mulțime de costume de baie din două piese sau chiar costume de baie întregi. Sutienele întărite sunt potrivite pentru femeile care au un bust  voluptuos și cărora le place susținerea. Femeile cu sâni mai mici nu trebuie să-și facă griji dacă optează pentru sutiene neîntărite, dar, desigur, pot prefera și modelele push-up. Și cum rămâne cu părțile inferioare ale costumelor de baie?

Îți plac chiloții tip brazilian, tanga sau pantalonii scurți?

Cel mai adesea, partea inferioară a bikinilor este de tip brazilian, model datorită căruia vă puteți bronza atât posteriorul, cât și coapsele. Acest tip de chiloți a depășit chiar și popularitatea deținută de cei tanga. Îi puteți purta fără griji dacă va protejați regulat posteriorul cu cremă de protecție solară pe toată durata șederii la soare: un spate ars nu este niciodată plăcut.

Desigur, este clar că aceste tipuri de chiloți nu se potrivesc tuturor. Din fericire, există multe alte opțiuni. Fie că alegeți pantaloni scurți, chiloți cu talie înaltă, chiloți cu șnur în V (în formă de V) sau chiloți clasici, asigurați-vă că vi se potrivesc perfect și sunt strâmți. Acest lucru va asigura că nu plutesc nicăieri în timp ce vă aflați în apă.

Bikinii sunt baza garderobei

Fie că alegi un top cu fundițe, cu prindere clasică a sutienului sau preferi să te legi cu șnururi și chiloți cu talie mai înaltă decât brazilienii, bikinii nu trebuie să lipsească din garderoba ta. Acesta este un tip de costum de baie pe care orice femeie ar trebui să îl dețină.

Indiferent dacă îți dorești să ascunzi vergeturile de pe stomac după naștere, cicatricile de după operații sau alte detalii pe care nu ți le dorești să fie vizibile. Toate femeile sunt frumoase așa cum sunt ele. Așa că nu îți fie teamă să-ți expui pielea. La urma urmei, dacă aplici în mod regulat cremă de protecție solară, statul la soare îi face de fapt o favoare corpului tău.

Alegerea costumelor de baie potrivite nu este o chestiune de secunde. Există atât de multe opțiuni diferite pe piață încât găsirea celor potrivite poate dura ceva timp, dar rezultatul final merită cu siguranță.

2. -imagine fara descriere- (picture3_76290800.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel