Schimbare importantă pe piața de cloud din România

Ymens, primul broker de cloud din România, anunță numirea lui Costin Matache în poziția de director general. 

Începând cu data de 2 iunie, Costin Matache va fi responsabil de dezvoltarea strategică și operațională din cadrul Ymens, având ca principal obiectiv consolidarea poziției companiei de lider local pe piața de cloud din România. Noul director general va coordona totodată implementarea strategiei de cloudsourcing în deservirea IMM-urilor, companiilor mari și instituțiilor publice prin soluții cloud moderne și servicii adiționale.

Noul director general Ymens va continua astfel dezvoltarea portofoliului de soluții de cloudsourcing lansate la începutul acestui an în scopul extinderii companiei atât la nivel regional, cât și local. Un obiectiv important îl va reprezenta și accesarea de noi oportunități la nivelul administrațiilor publice prin intermediul soluțiilor de cloud guvernamental.

Astfel, Costin Matache va asigura evoluția sustenabilă a companiei Ymens în același ritm din ultimii ani și va contribui, prin inovație, la dezvoltarea mediului de business din România.

Vezi și: Mutare importantă pe piața creditelor de consum din România

Bogdan Padiu, CEO Teamnet Group: “Inovația este un element esențial în strategia noastră, iar tehologia cloud, un segment despre care se spune că este viitorul industriei IT, ne oferă oportunitatea continuă să inovăm. Costin Matache se alătură Ymens într-un moment important pentru noi, la scurt timp după lansarea portofoliului de soluții inovatoare de cloudsourcing și vine cu o experiență amplă care va aduce valoare echipei. Costin are astfel o contribuție importantă în misiunea noastră de a continua să creștem adopția de cloud în beneficiul mediului de business din România”.

Costin Matache, Director General Ymens: ”Cred cu adevărat că tehnologia cloud este un motor al dezvoltării economice și al inovației.  Ymens are un rol important în această evoluție, fiind singura companie din România care oferă o platformă cloud de soluții și servicii de business. Sunt încântat să mă alătur echipei Ymens și să contribui astfel la realizarea obiectivelor ambițioase de business ale companiei, precum și la dezvoltarea unui domeniu IT dinamic, cu impact puternic în ecosistemul de afaceri românesc”.

Citește și: Un manager prezintă rețeta succesului adoptată de o firmă românească

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel