Costache, acid: E greu să răspund coerent la o întrebare incoerentă

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Fiindu-i adresată o întrebare din partea deputatului Cristina Dumitrache, Victor Costache a avut o reacție neașteptată, în timpul audierii de la Comisia de Sănătate.

"Trag concluzia că nu sunteţi foarte coerent cu noua propunere de a merge spre privatizare. Aşadar, întrebarea: puteţi să fiţi mai coerent? Şi, aici, un răspuns de DA sau NU m-ar mulţumi. O altă întrebare venită din partea unui cetăţean a fost în ceea ce priveşte UPU şi anume dacă ne puteţi spune viziunea dvs. de a îmbunătăţi atât adresabilitatea, cât şi timpii petrecuţi în lucru", a spus Cristina Dumitrache.

"E greu să răspund coerent la o întrebare incoerentă, iar în legătură cu UPU este foarte important ca timpii să scadă şi, pentru aceasta, o soluţie este întărirea medicinii de familie, medicinii primare. Când vom avea o reţea importantă şi întărită de medicină de familie, va scădea şi numărul de pacienți care se vor adresa în UPU şi se va îmbunătăţi şi priotizarea cazurilor", a spus Victor Costache.

Vezi și: S-au pus tunurile pe Ungureanu, la audierea lui Costache

"Domnule ministru, nu mi-aţi răspuns la întrebare. Credeţi că puteţi pune interesele cetăţeanului şi ale statului român deasupra intereselor private care par să vă creeze această incoerență?", a revenit Cristina Dumitrache.

"Doamnă, ăsta e punctul dvs. de vedere. Ca ministru al Sănătăţii, pun în prim plan interesul pacienţilor şi al cetăţenilor din România", i-a răspuns Costache.

Vezi și: Costache, despre Beuran: Să lămurim o dată pentru totdeauna!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel