Costa Rica: Udrea și Bica, răsturnare de situație. Tăbăcaru: ”Sunt aduse în sala de judecată”. Momente decisive

Elena Udrea şi Alina Bica
Elena Udrea şi Alina Bica

Omul de afaceri Cornel Tăbăcaru, stabilit în Costa Rica, a vorbit despre decizia așteptată de instanța din Costa Rica în ceea ce privește arestul Elenei Udrea și Alinei Bica.

„De câte ori a apărut ceva în presă sau la televiziunea de știri (nr. -despre cazul celor două)de fiecare dată s-a reacționat negativ”, spune Tăbăcaru care a precizat că președintele din Costa Rica a câștigat recent alegerile pe un mesaj anti-corupție.

„Au fost mii de voci care au zis că vorbește de anti-corupție, dar oferă refugiul corupților”, a mai adăugat omul de afaceri.

„Din primele informații se părea că cele două nu vor fi aduse în instanță, în sala de judecată, pentru că era vorba de judecarea unei contestații. Dar, se pare că de azi dimineață încoace cazul a devenit special, vă spun în premieră, cele două sunt aduse în sala de judecată”, a declarat Tăbăcaru la România TV.

Acesta a adăugat că în continuare consideră că șansele Alinei Bica să părăsească arestul sunt aproape nule, în timp ce în cazul Elenei Udrea șansele au urcat foarte puțin, undeva la 10%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel