Cosma-Negulescu, înregistrări. Dăncilă: Nu sunt într-o situație confortabilă

Premierul Viorica Dăncilă a reacționat după recentele înregistrări despre DNA.

"Voi discuta cu Tudorel Toader când va ajunge în țară. Ce am vazut aseară este îngrijorător pentru fiecare român. Vă dați seama că și eu, ca premier, nu sunt într-o situație foarte confortabilă, d-apăi un român care vrea să vadă dreptate în justiție. În același timp, nu trebuie să credem că justiția, în ansamblu, face lucruri urâte sau că nu judecă drept. Nu trebuie să vorbim despre întreaga justiție", a zis Viorica Dăncilă.

[citeste si]

Mihai Gâdea a prezentat în emisiunea "Sinteza Zilei" o înregistrare în care se fac dezvăluiri șocante despre modul în care au ajuns mai mulți procurori să fie promovați și cum au falsificat probe în cazul mai multor oameni politici.

Ce spunea Vlad Cosma

"Mă numesc Vlad Cosma și am fost ales în 2012 deputat în Parlamentul României de către cetățenii județului Prahova. Doresc să vă vorbesc de lucruri foarte grave. Multe persoane au prezentat în 2017 dovezi despre modalitatea abuzivă de lucru a procurorului Portocală. Au urmat dezvăluirile făcute de sora mea cu privire la obsesia sentimentală a lui Portocală față de ea. Eu am să prezint latura infracțională și grupul infracțional din care face parte. Mai fac parte Onea Lucian, celebrul procuror Mircea Negulescu (Portocală),polițiștii Mihai Iordache și Florea Gabriela. Scopul era să inventeze dosare în baza unor probe fabricate a unor importanți oameni politici și de afaceri pentru a obține notorietate, avansări în funcții și salarii mărite la sfârșit de an. În aceeași modalitate a fost promovat Mircea Negulescu de la Parchetul Curții de Apel Prahova la DNA Ploiești și Onea Lucian în cadrul Colegiului de Conducere al DNA București", se arată în înregistrare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel