EXCLUSIV  Cosette Chichirău, interviu EXPLOZIV după scandalul cu Iordache din Parlament - video

Cosette Chichirau
Cosette Chichirau

Cosette Chichirău, deputat USR, este invitată la interviurile DC News.

Urmăriți un interviu exploziv cu Cosette Chichirău, joi, 6 decembrie, de la ora 13:00.

Biografie Cosette Chichirău

Cosette Chichirău s-a născut și a crescut în Iași. Are 39 de ani. A absolvit Liceul de Informatică din Iași (1996) și Facultatea de Științe Economice a Universității Al. I. Cuza, (2000). După licență a plecat la studii în Statele Unite, unde a obținut un MBA (2002) și un doctorat în finanțe (2007) la University of Massachusetts Amherst.

Cosette Chichirău are 10 ani de experiență în industria financiară, lucrând la companii din Fortune 100 în calitate de analist cantitativ și de risc și ca lider de echipă pe analiza riscului portofoliilor mari și diversificate (MassMutual Financial Group, State Street Bank). Din 2011, s-a implicat în proiecte antreprenoriale de start-up din diverse domenii, cum ar fi: finanțarea de instalații solare pentru ONG-uri, aplicații pe mobil pentru educație și activitate civică, și inovația unei platforme financiare (The RISConsulting Group, Wellington Solar).

Întoarsă în țară, Cosette Chichirău dorește să contribuie la dezvoltarea industriilor moderne, a antreprenoriatului din Iași, a infrastructurii regionale și la ridicarea profilului Moldovei la București. Consideră că cele mai importante valori sunt rațiunea și compasiunea și își dorește un echilibru între acestea în viața ei publică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel